Jeugd alles-in-1

 Lidmaatschap  Een lidmaatschap kost € 32,50 per maand en wordt per maand (met uitzondering van augustus) geïncasseerd. Ieder kind kan vrijblijvend een proefles volgen. Het lidmaatschap kan op ieder moment van het jaar gestart worden en kan per half jaar opgezegd worden (per 1 juli en per 1 januari), minimaal 1 maand van te voren (juni en december). 

Er kan bij de start een proefmaand afgenomen worden, er kan dus na 1 maand nog afgezien worden van het lidmaatschap. Je betaald dan alleen die maand. 

Ieder kind dat lid wordt krijgt na de proefmaand een shirt met het logo van de vereniging en de tennisschool (plus KNLTB pas).  

Ieder kind kan een sleutel ontvangen van het sportpark zodat hij/zij vrij kan spelen. Er is geen toezicht/begeleiding vanuit de vereniging. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de ouders.

 Wedstrijden  De jeugdcompetitie wordt bij thuiswedstrijden begeleid door de tennisleraren die de tennislessen verzorgen op de vereniging, in samenwerking met de vrijwilligers en ouders. Competitie wordt alleen gespeeld bij voldoende animo.

  Tennisles Voor elke leeftijdscategorie worden er 2 mogelijkheden aangeboden om training te komen volgen. Iedereen is dus welkom in de juiste kleur. De trainingen gaan altijd door! Regent het of zijn de banen niet bespeelbaar, dan zal er altijd een alternatief programma aangeboden worden.

Tennislessen zijn op dinsdag en vrijdag.

Rood, Oranje Groen: dinsdag 17:30-18:30uur en vrijdag 16:00-17:00uur 

Geel (13+) dinsdag 18:30-19:30uur en vrijdag 17:00-18:00uur.

40 weken gegarandeerd training, er is alleen geen training in de schoolvakanties.

  Activiteiten In de periode buiten de jeugdcompetitie wordt er elke maand een activiteit georganiseerd door de tennisschool in samenwerking met de vereniging. Denk bijvoorbeeld aan toernooitjes onderling, racket trek middagen, thema ochtenden (Sinterklaas, Pasen, Halloween).

Onze activiteiten vind je terug in de agenda op onze website

Enthousiast geworden????

Aanmelden voor een proefmaand of lidmaatschap? Dat kan hier

Aanmelden voor een proefles? Stuur onze jeugdcommissie een e-mail. Zij nemen dan contact met jou op!

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41201335

Tennispark TPV Bonaventura

Sportlaan 22
3291TN Strijen

KVK-nummer

40321037