Jeugd alles-in-1

Vanaf april 2021 introduceren wij het alles-in-1 pakket voor de jeugd (tot 17 jaar)

Schrijf je nu hier in!

 Lidmaatschap  Een lidmaatschap kost € 32,50 per maand en wordt per maand (met uitzondering van augustus) geïncasseerd. Ieder kind kan vrijblijvend een proefles volgen. Het lidmaatschap kan op ieder moment van het jaar gestart worden en kan per half jaar opgezegd worden (in juni en december).

Er kan bij de start een proefmaand afgenomen worden, er kan dus na 1 maand nog afgezien worden van het lidmaatschap. Je betaald dan alleen die maand. Ieder kind dat lid wordt krijgt na de proefmaand een shirt met het logo van de vereniging en de tennisschool (plus KNLTB pas).  

 Wedstrijden  De jeugdcompetitie wordt bij thuiswedstrijden begeleid door de tennisleraren die de tennislessen verzorgen op de vereniging, in samenwerking met de vrijwilligers en ouders.

  Tennisles Voor elke leeftijdscategorie worden er 2 mogelijkheden aangeboden om training te komen volgen. Iedereen is dus welkom in de juiste kleur. De trainingen gaan altijd door! Regent het of zijn de banen niet bespeelbaar, dan zal er altijd een alternatief programma aangeboden worden.

40 weken gegarandeerd training, er is alleen geen training in de schoolvakanties.

  Activiteiten In de periode buiten de jeugdcompetitie wordt er elke maand een activiteit georganiseerd door de tennisschool in samenwerking met de vereniging. Denk bijvoorbeeld aan toernooitjes onderling, racket trek middagen, thema ochtenden (Sinterklaas, Pasen, Halloween).

Voor de oudere jeugd vanaf 12 jaar wordt er specifiek gekeken naar losse activiteiten vanaf 12 jaar.

Het nieuwe lidmaatschap voor de jeugd brengt veel verandering ten aanzien van onze vorige jeugdlidmaatschap: