Lesmogelijkheden Tennisschool Mark van der Haven

Tennisschool Mark van der Haven verzorgt sinds voorjaar 2014 tennislessen op het tennispark van TV Bonaventura te Strijen.

Tennisschool Mark van der Haven biedt voor jong en oud, van beginner tot vergevorderde wedstrijdspeler het hele jaar door tennislessen aan. In samenwerking met TV Bonaventura werken wij aan het spelniveau, het spelplezier en de motivatie voor zowel de recreatieve speler als de meer prestatie gerichte speler te vergroten.

De lesreeksen starten in het voorjaar (eind maart) en in het najaar (begin september). Tussentijds instromen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op en we bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Ook bieden wij een “Maak kennis met tennis cursus” aan. De maak kennis met tennis cursus is speciaal bedoeld voor iedereen die altijd al een balletje heeft willen slaan of de tennissport weer wil oppakken. Dus kent u enthousiaste personen die graag eens een balletje willen slaan en nog geen lid zijn van TV Bonaventura? Dan is dit de juiste cursus voor hen. TV Bonaventura heeft jaarlijks met de tennisschool leuke acties. Vraag ons naar de actie van dit jaar!

Inschrijven voor de lessen en de maak kennis met tennis cursus kan via onze website www.tennisschoolmarkvanderhaven.nl

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!
Met een vriendelijke (tennis)groet,

Mark van der Haven