Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren (tot 18 jaar) kunnen sporten. In sommige gezinnen is er helaas niet altijd voldoende geld om ergens aan deel te nemen. Wij, maar ook de Gemeente Hoeksche Waard vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen en daarom is er het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Heb jij als gezin niet meer dan 130% van het minimum inkomen? Dan komen jullie wellicht in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hierdoor zou je toch lid kunnen worden van onze vereniging en deel kunnen nemen aan onze activiteiten. 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bedraagt op jaarbasis maximaal €225, dit wordt na aanmelding, rechtstreeks betaald aan de vereniging. Jouw eigen bijdrage wordt hierdoor een stuk lager! 

Voorbeeld: Je kind wil graag op tennisles, dit kost per maand €32,50 (jeugdlidmaatschap alles in 1). Wij incasseren 11 maanden per jaar, dit is totaal dus per jaar: €357,50. Als het Jeugdfonds €225 toekent, blijft er per jaar nog €132,50. Dit is dan €12,05 per maand wat wij bij jou incasseren.

Lees hier hoe je een aanvraag kunt doen of hoe je hulp kunt krijgen bij het doen van een aanvraag, of lees de flyer hieronder!

Ook mag je altijd contact opnemen met ons als je nog vragen hebt. 

 

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41201335

Tennispark TPV Bonaventura

Sportlaan 22
3291TN Strijen

KVK-nummer

40321037