Aanbiedingen voor nieuwe leden

Kennismakingsacties*

 

Maak kennis met tennis (MKMT) - 5 lessen   

€ 49,00

Voor de beginnende tennisser of tenniser die jaren niet heeft getennist! Met dit lidmaatschap kun je voor een lage instapprijs kennismaken met tennis en maak je gratis gebruik van de faciliteiten van de vereniging. Je krijgt 5 tennislessen van de tennisschool en bent 3 maanden clublid van onze vereniging. Je zit nergens aan vast en je lidmaatschap is na deze 3 maanden op te zeggen of te verlengen**. 

Uiteraard hebben wij een tennisracket voor je te leen! 

**Verlenging is mogelijk als regulier senior lid óf met een Maak kennis met tennis - 13 lessen. Dit is afhankelijk van de periode in het jaar. Vraag naar de mogelijkheden. 

_______________________________________________________________

 

Maak kennis met tennis (MKMT) - 13 lessen

€ 175,00

Voor de beginnende tennisser of tennisser die jaren niet heeft getennist of leuk als vervolg op de MKMT - 5 lessen! 

Met dit lidmaatschap ben je voor het gehele verenigingsjaar (januari t/m december) clublid én KNLTB-lid en krijg je ook nog eens 13 tennislessen!

Je kunt je aanmelden voor de competitie of andere wedstrijden bij andere clubs, kunt gebruik maken van onze clubapp en daarnaast heb je onbeperkt toegang tot ons tennispark en kun je gebruik maken van onze activiteiten en fasciliteiten.

Je bent dit jaar vrijgesteld van bardiensten.

Na dit jaar wordt je,automatisch, regulier seniorlid van onze vereniging. 

______________________________________________________________

Tennislesssen worden gegeven door de tennisschool SMASH Tennis & Padel. De lesreeksen starten in het voorjaar (maart) en in het najaar (september).

Meldt u aan via deze link, om gebruik te kunnen maken van deze aanbiedingen.

 

*Deze aanbiedingen zijn er speciaal voor de mensen die (nog) geen lid zijn van onze vereniging en is eenmalig te gebruiken als ‘nieuw lid’ (je bent de afgelopen 5 jaar geen lid van onze vereniging geweest).