Protocollen en richtlijnen omtrent Covid-19 : update 14-10-2020

27 mei 2020


In dit bericht vind je de meest recente documenten ten behoeve van het veilig tennissen tijdens de Covid-19 uitbraak. Kijk dus geregeld even in deze topic! Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen!

In de persconferentie van dinsdag 13-10-2020 zijn een aantal extra maatregelen afgegeven, dit heeft helaas ook weer gevolgen voor onze vereniging. 

Welke gevolgen dit heeft, kun je hier uitgebreid teruglezen. 

Samengevat:

  • Geen publiek bij sportwedstrijden en/of trainingen;
  • De kantine is gesloten (bardiensten vervallen);
  • Competities en evenementen beeindigd/afgelast;
  • Dubbelspel toegestaan, dit kan betekenen dat je soms een bal moet laten gaan. De 1,5 meter moet aangehouden worden. 
  • Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd

We blijven een dringend beroep doen op alle leden om de richtlijnen en maatregelen en de aanwijzingen van de toezichthouders, bestuursleden en trainers op te volgen.  

Doet u dit niet, dan benadeelt u de andere leden, en de trainers, die daardoor hun werk niet kunnen doen. Bovendien riskeert u persoonlijk een boete van maximaal € 390 plus een formele waarschuwing vanuit de vereniging.  

We krijgen signalen dat iedereen elkaar 'op vriendelijke wijze' aanspreekt als regels niet worden opgevolgd, blijf dit vooral doen! We moeten het nog steeds met elkaar doen!

Hou vol en blijf gezond! 

Een sportieve groet, 

Het bestuur van TV Bonaventura

Hans, Robert, Gerard en Miranda

 

Protocol 2.0

Protocol Verantwoord sporten NOCNSF voor iedereen

Protocol Verantwoord sporten NOCNSF voor verzorgers en ouders

 

 

Protocol Verantwoord sporten NOCNSF voor iedereen.docx Protocol Verantwoord sporten NOCNSF voor ouders.docx Protocol 2.0.pdf

Nieuwscategorieën