Protocollen en richtlijnen omtrent Covid-19 : 24-9-2021

27 mei 2020


In dit bericht vind je de meest recente documenten ten behoeve van het veilig tennissen, toegang tot het clubhuis en de kantine tijdens de Covid-19 Pandemie . Kijk dus geregeld even in deze topic! Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen!

Wij hanteren de richtlijnen van de KNLTB en de Rijksoverheid. Wat dit betekent kun je hier uitgebreid teruglezen. 

Hoe doen wij dit?

Vanaf 25 september weer nieuwe coronamaatregelen gelden.

Horecagelegenheden moeten vanaf dat moment vragen naar een QR code via de CoronaCheck wanneer iemand binnen aan de bar of aan een tafel wil zitten met een drankje.

Deze maatregel ook voor sportkantines zoals op onze vereniging. Wanneer een lid of bezoeker vanaf 13 jaar in de kantine plaatsneemt wordt de QR code van de CoronaCheck gescand. Wil of kun je de QR code niet scannen dan kun je nog steeds aan de bar een drankje bestellen en die op het buitenterras opdrinken. Onder de overkapping zullen we proberen terrasheaters te plaatsen zodat je er fijn kunt zitten.

De toiletten en kleedkamers zijn voor iedereen gewoon toegankelijk.

We hopen dat deze situatie van korte duur zal zijn en respecteren ieders mening op dit gebied. We vragen jullie begrip voor deze maatregelen. Op deze manier voldoen we aan de opgelegde maatregelen en voorkomen we boetes of een eventuele sluiting van het clubhuis en houden we rekening met ieders gezondheid. 

 

Een sportieve groet, 

Het bestuur van TV Bonaventura

 

 

Nieuwscategorieën