Protocollen en richtlijnen omtrent Covid-19 : 12-11-2021

27 mei 2020


In dit bericht vind je de meest recente documenten ten behoeve van het veilig tennissen, toegang tot het clubhuis en de kantine tijdens de Covid-19 Pandemie . Kijk dus geregeld even in deze topic! Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen!

Wij hanteren de richtlijnen van de KNLTB en de Rijksoverheid. Wat dit betekent kun je hier uitgebreid teruglezen. 

Hoe doen wij dit?

  • Sporten blijft mogelijk, zowel buiten als binnen.
  • Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, wel buiten de baan of op het park. Geef elkaar de ruimte.
  • Voor buiten sporten is het niet nodig een CTB te laten zien.
  • Horeca op sportlocaties mag open van 6.00 uur tot 20.00 uur. Een CTB is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes, horeca en terras van de sportlocatie. Een vaste zitplaats is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een CTB moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.
  • Publiek is niet toegestaan op het park of in een hal. Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.

Je kunt je CTB scannen op onze zuil, welk aanwezig is, in onze sportkantine.

We vragen je hier zelf je verantwoordelijkheid in te nemen. Zo hoeven we onze vrijwilligers niet onnodig te belasten met een extra verantwoordelijkheid. 

Verder vragen wij iedereen om ook onderstaande op te volgen: 

- Digitaal afhangen blijft de norm;

- Maak zo veel mogelijk gebruik van je eigen materiaal (ballen, bidon, handdoek).

We hopen dat deze situatie van korte duur zal zijn en respecteren ieders mening op dit gebied. We vragen jullie begrip voor deze maatregelen. Op deze manier voldoen we aan de opgelegde maatregelen en voorkomen we boetes of een eventuele sluiting van het clubhuis en houden we rekening met ieders gezondheid. 

 

Een sportieve groet, 

Het bestuur van TV Bonaventura

 

 

Nieuwscategorieën