Protocollen en richtlijnen omtrent Covid-19

27 mei 2020


In dit bericht vind je de meest recente documenten ten behoeve van het veilig tennissen tijdens de Covid-19 uitbraak. Kijk dus geregeld even in deze topic! Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen!

Stap voor stap krijgen we meer vrijheden, dit betekent ook dat we binnen de club steeds meer vrijheden krijgen, mede dankzij jullie trouwe opvolging van onze regels/richtlijnen! Bedankt daarvoor!

We blijven een dringend beroep doen op alle leden om de regels uit het protocol en de aanwijzingen van de toezichthouders, bestuursleden en trainers op te volgen.  

Doet u dit niet, dan benadeelt u de andere leden, en de trainers, die daardoor hun werk niet kunnen doen. Bovendien riskeert u persoonlijk een boete van maximaal € 390 én een strafblad, plus formele waarschuwing vanuit de vereniging.  

We krijgen signalen dat iedereen elkaar 'op vriendelijke wijze' aanspreekt als regels niet worden opgevolgd, blijf dit vooral doen! We moeten het nog steeds met elkaar doen!

Hou vol en blijf gezond! 

Een sportieve groet, 

Het bestuur van TV Bonaventura

Hans, Robert, Gerard en Miranda

 

Protocol 2.0

Protocol Verantwoord sporten NOCNSF voor iedereen

Protocol Verantwoord sporten NOCNSF voor verzorgers en ouders

 

 

Protocol Verantwoord sporten NOCNSF voor iedereen.docx Protocol Verantwoord sporten NOCNSF voor ouders.docx Protocol 2.0.pdf

Nieuwscategorieën