Jaargang 2013

Nieuwsbrief Oktober 2013

Nieuwsbrief van TV Bonaventura

meer nieuws en info op www.tvbonaventura.nl

Beste leden,

De herfst heeft zijn intrede gedaan, maar op onze all weather banen wordt nog volop gespeeld! Via deze nieuwsbrief willen wij je graag informeren over belangrijke activiteiten en overige zaken betreffende onze vereniging. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de verenigingswebsite.

De eerste KAARTAVOND staat weer op het programma! Natuurlijk wordt deze avond begonnen met de mogelijkheid om gezellig met elkaar te eten! Piet en Hans serveren mosselen of saté. Alleen kaarten kan natuurlijk ook. Doe gezellig mee aan de Kaartavond op vrijdag 1 november. Aanmelden kan t/m 28 oktober (volg deze link!).

Onze trainer Rien van Renswoude is inmiddels begonnen met de eerste WINTERTRAININGEN. Alle informatie over de lesmogelijkheden en aanmelden voor de lessen via deze link. Neem contact op met de tennisschool voor al je vragen: 0186-602614.

De activiteitencommissie organiseert op zondag 24 november het NASI GORENGTOERNOOI. Een gezelligheidstoernooi voor alle leden. Nadere informatie volgt, maar hou de datum vast vrij in de agenda! Introducées zijn dan ook van harte welkom!

Een aantal enthousiaste leden is druk bezig loten te verkopen in het kader van de GROTE CLUBACTIE. Dank daarvoor! Online loten kopen is ook mogelijk, dat kan via de speciale clubpagina (volg de link). De vereniging kan deze extra inkomsten heel goed gebruiken!

Raadpleeg de kalender op de website voor alle andere activiteiten die nog georganiseerd worden. De ALGEMENE LEDENVERGADERING vindt plaats op donderdag 28 november. Jullie aanwezigheid is zeer gewenst.

De viertallencompetitie gaat in principe de gehele winter door (zolang de baancondities dit toelaten). Er wordt tweewekelijks gespeeld, steeds op woensdagavond. Klik hier voor alle informatie! Instromen kan nog steeds, als vaste deelnemer of als invaller!

De strijd op de de bovenste trede van de ladder is in volle gang! Uiteraard is er altijd ruimte voor nieuwe deelnemers aan de laddercompetitieKlik hier voor de actuele ladder!

MIS JE INFORMATIE?  We streven ernaar via nieuwsbrief en website alle informatie te verstrekken die de leden nodig hebben. Mocht je nog vragen, tips of suggesties hebben? Stuur dan een mailtje dan naar otc@tvbonaventura.nl. Input wordt zeer gewaardeerd!!

« Terug