Nieuws

Inschrijving voorjaarscompetitie 2020 geopend

Het is november en we richten we ons vizier alweer op de voorjaarscompetitie 2020. Je kunt vast gaan nadenken of je met een team hieraan wilt deelnemen.

De inschrijving moet uiterlijk 14 januari 2019 bij de competitiecommissie binnen zijn. Inschrijven kan individueel of als team via het formulier (volg de link).

De data zijn bekend en kan je hier vinden. De competitiemogelijkheden die hier zijn aangegeven, gelden voor maandag t/m zondag, voor elk wat wils dus!

8/9 competitie

Voor beginnende spelers is er de mogelijkheid om met de 8/9 competitie mee te doen. Er kan op donderdag of zondag worden ingeschreven. Tijdens een competitiedag worden er twee dubbelpartijen gespeeld, waarbij het kan gaan om een herendubbel, een damesdubbel of een gemengddubbel. Een team bestaat uit minimaal 3 spelers.

Voor deze competitie geldt ‘Compact Spelen’. Compact spelen houdt in dat het Beslissend Punt Systeem (BPS) wordt toegepast bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) wordt gespeeld in plaats van een volledige derde set. In de praktijk ga je ook merken dat ‘Compact Spelen’ de duur van een partij verkort.

Zomeravondcompetitie

Op dit moment zijn er nog geen precieze data bekend over de zomeravondcompetitie op woensdagavond. Je wordt hier later over geïnformeerd. Aanmelden kan wel alvast!

 

Ad van Egmond. Verenigings Competitie Leider

« Terug

» Nieuws archief