Nieuws

“Oud-Hollandse” Ladies-night TV Bonaventura 22 maart 2019 zeer geslaagd

Na een zeer geslaagde eerste ladies-night in het najaar 2017 is ook geprobeerd om in het najaar 2018 een ladies-night te organiseren. Helaas door allerlei omstandigheden waren er veel te weinig inschrijvingen, waardoor we besloten het uit te stellen tot het voorjaar 2019. De datum 22 maart werd geprikt en vanaf februari zijn het hopen op mooi weer en de voorbereidingen weer begonnen!

Op vrijdag 22 maart was het dan zover en de weergoden waren ons goed gezind, na een periode van stormachtig weer was het nu rustig en droog.

´s Avonds was het helaas wel mistig en hierdoor best fris, maar dat mocht de pret niet drukken. Het thema van de avond was “Oud Hollands” en over heel het park was dit goed te zien: rood-wit-blauw of Oud Hollands kwam overal in terug, in de versieringen, bloemen, tafelkleedjes, drankjes en hapjes en ook in de (tennis)kleding. Als extra oubollige verrassing was er de mogelijkheid om te sjoelen.

De hele avond zijn diverse wedstrijden gespeeld, waarvan de meeste heel spannend waren, wat dan ook aan de uitslag te merken was. Tussendoor werd heerlijk genoten van een hapje en een drankje. Ook werden tussendoor de diverse kraampjes met een bezoek vereerd:

* “Marjo Stuik” was aanwezig met diverse sieraden, de mogelijkheid om te reserveren voor een workshop om zelf sieraden te maken, maar ook om ter plekke een net even op de eigen smaak aangepast sieraad te laten maken. Ook heeft zij diverse prijsjes verzorgd.

* Bij de kraam van “Boompjes” (Lyanne Kuipers) waren kleding en accessoires te koop. Bovendien heeft Lyanne Kuipers diverse prijsjes verzorgd.

* “Beautysalon Amarantos” (Marieke Kajim) stond er met een handspa en diverse verzorgings- producten om te testen en te kopen. Tevens heeft Marieke Kajim voor elke deelneemster een goodiebag verzorgd.

* Dylan Reedijk stond er met zijn chocoladeproducten. Hier was het mogelijk heerlijke en mooie chocolade verwennerijen te kopen. Voor Pasen, als cadeautje of zomaar voor tussendoor!

Tim en Alexander, de gastheren deze avond, hebben alle dames verwend met de bestelde drankjes, en hapjes. Erg leuk dat ze er waren!

Na het tennissen was het tijd voor de prijsuitreiking:

* “The Lady” van deze avond is Karin Lagendijk geworden, zij ging naar huis met de “wissel-lijst” van de ladies-night, “Oud Hollandse” snoepjes en een mooie tennistas. Tweede dame en derde dame deze avond zijn Mavi Hooghwerf en Trea Hubregtse geworden, zij gingen naar huis met “Oud Hollandse” snoepjes en een bon van Boompjes. De gedeelde Poedelprijs ging naar Marjolein Timmerman en Joke Grootenboer, zij werden verrast met een sieraadje ter beschikking gesteld door Marjo Stuik.

* Daarnaast ging de prijs voor “de origineelste outfit” naar Dianne Smits, zij was deze avond begonnen in klederdracht. Zij mocht ook een sieraadje, ter beschikking gesteld door Marjo Struik, mee naar huis nemen.

* Ook voor het sjoelen waren prijsjes. Gedeelde nummer 1 waren: Monique van Egmond en Erna in ´t Veld, nummer 2 was Dianne Smits. Zij gingen allemaal naar huis met een mok met Oud Hollandse snoepjes.

Al met al een hele gezellig avond zoals gehoopt. Wij bedanken alle deelnemende dames, de heren achter de bar Tim en Alexander, de dames en heer van de kraampjes voor hun gezelligheid en wie weet tot volgend jaar!

Jeannette, Will, Cora en Sandra.

« Terug

» Nieuws archief