Nieuws

Roparun Tennistoernooi bij TV Bonaventura op zondag 31 maart

Beste tenniss(t)ers,

Na het succes van vorig jaar organiseren wij op zondag 31 maart opnieuw het Roparun tennistoernooi bij TV Bonaventura in Strijen.

Van 10 uur tot 12 uur, is er een programma speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor 10 euro kunnen de kinderen deelnemen een sportieve ochtend met sport en spel. Tennisschool Mark van der Haven verzorgt deze ochtend een tennisclinic en korfbalvereniging Ventura een korfbalclinic. Daarnaast zullen er diverse oud Hollandse spelletjes gespeeld kunnen worden en hebben we voor de kinderen leuke verrassingen in petto

De middag is gereserveerd voor een dubbeltoernooi voor volwassenen waarvoor individueel ingeschreven kan worden. De kosten zijn 10 euro per persoon en via roparunteam40@gmail.com kan op speelsterkte worden ingeschreven.

Niet alleen op de baan staat de gezelligheid centraal, ook in en om het clubhuis is van alles geregeld om er een feestje van te maken !

De gehele opbrengst van deze gezellige dag gaat naar stichting Roparun.

Wij kijken erg uit naar 31 maart en wij hopen jullie ook! De inschrijvingen kunnen gedaan worden t/m 21 maart, dus twijfel niet en schrijf snel in! 

INSCHRIJVEN UITERLIJK 21 MAART VIA roparunteam40@gmail.com

Vanaf februari zullen er witte tonnen op de vereniging staan, waar er oude tennisballen in kunnen worden gedaan. Oude tennisballen krijgen hierdoor een tweede leven en tegelijkertijd worden de Roparun en de vereniging gesponsord.  Dus vergeet je oude ballen niet mee te nemen en steun hiermee het goede doel!

Met sportieve groet,

Namens Roparunteam 110 DriemTiemStrien 

& Roparunteam 40 - Daniel Den Hoed

Helma Schuring

Daniëlle Timmers

 

« Terug

» Nieuws archief