Nieuws

NIEUW: Wordt nu winterlid voor slechts €75!

Vanaf 2010 heeft TV Bonaventura de beschikking over 5 all weather banen. Een van de grote voordelen van deze banen is dat er het gehele jaar door buiten kan worden getennist, behoudens een enkele uitzondering (lees hier: gebruik van de banen). Wij bieden voor de komende periode het WINTERLIDMAATSCHAP aan! 

Dus ligt je zomersport gedurende de wintermaanden stil en wil je toch in beweging blijven? Ben je lid van een tennisclub zonder all weather banen en wil je graag de winter door spelen? Of wil je het tennisracket weer eens oppakken, en gedurende een langere periode weer eens een balletje slaan? Wordt dan winterlid bij TV Bonaventura!

Voor slechts € 75,00 kan je maar liefst 6 maanden lang 7 dagen per week gebruik maken van de banen. Het winterlid kan ook deelnemen aan de (interne) activiteiten die gedurende die periode worden georganiseerd (zoals het Viertallen) en (tegen betaling) gebruik maken van het lesaanbod van Tennisschool Mark van der Haven.

Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober 2018 t/m 31 maart 2019. Meld je nu direct aan via het aanmeldingsformulier. Alvast veel plezier gewenst!

« Terug

» Nieuws archief