Nieuws

Herenavondcompetitie (op 7 maandagavonden), aanmelden t/m 6 maart

TV Puttershoek organiseert een Herenavondcompetitie voor alle tennisverenigingen uit de Hoekschewaard. Deze competitie valt niet onder de KNLTB en de resultaten tellen niet mee voor je speelsterkte. Het is een recreatieve competitie waarbij je (meestal) op speelsterkte wordt ingedeeld in een poule van vier teams. Je speelt een uit- en thuiswedstrijd, altijd op maandag. In principe wordt er om 19.00 uur begonnen.

Een team bestaat uit minimaal 4 heren, minimumleeftijd is 25 jaar. Op een avond speel je twee dubbels van ieder twee sets. Elke gewonnen set levert een punt op. Na afloop van de competitie wordt de eindstand opgemaakt en aansluitend een finaleavond georganiseerd voor alle deelnemende teams, dit jaar op 28 mei bij tv Puttershoek.

De speeldagen voor 2018 zijn:

Maandag: 9 april, 16 april, 23 april, 30 april, 7 mei, 14 mei

Finaleavond: Maandagavond 28 mei 2018 voor alle teams!

AANMELDEN VIA HET WEBFORMULIER

Als je mee wil doen, stuur dan een mail met de namen van de deelnemende spelers (met speelsterkte, KNLTB-nummer en emailadres) via dit webformulier. Geef aan wie de captain is, hij is verantwoordelijk voor de verdere communicatie onderling en met de vereniging.

Individueel opgeven kan ook, bij voldoende inschrijvingen kan wellicht een team worden opgegeven.

De kosten (25,- inschrijfgeld + 3 blikken ballen) komen voor rekening van het team.

Meld je aan uiterlijk 6 maart via het webformulier.

Met sportieve groet,

Ad van Egmond.

« Terug

» Nieuws archief