Nieuws

Eerste Ladies Night TV Bonaventura groot succes!

Na vele jaren van alleen een Gentlemen´s Cup op onze vereniging, is het idee ontstaan om ook iets leuks voor alleen dames te organiseren. Diverse ideeën zijn de revue gepasseerd, maar het werd een tennisavond met tussen de partijtjes door de mogelijkheid om ook gezellig bij aanwezige kraampjes langs te gaan. We hebben het “Ladiesnight” gedoopt en de datum 25 augustus geprikt. Daarna was het tijd om allerlei zaken te regelen en vooral te hopen op mooi weer!

 

Op vrijdag 25 augustus was het dan zover en het was inderdaad super mooi weer, dat schijnen we dus verdiend te hebben ??. Het thema van de avond was ROZE en over heel het park was dit goed te zien: roze versieringen, roze bloemen, roze tafelkleedjes, roze drankjes, roze cupcakes. Ook de tenniskleding van de meeste dames was in de kleur roze …..

 

De hele avond zijn diverse wedstrijden gespeeld, waarvan de meeste heel spannend waren, wat dan ook aan de uitslag te merken was..... <lees verder>

<klik hier voor het fotoboek>

Tussendoor werd op het terras heerlijk genoten van het weer en een drankje. Ook werden tussendoor de diverse kraampjes met een bezoek vereerd:

  • “Marjo Struik” was aanwezig met diverse sieraden en de mogelijkheid om te reserveren voor een workshop om zelf sieraden te maken. Bovendien kon iedereen een briefje met naam in een pot doen, waaruit aan het einde van de avond een naam werd getrokken voor een cadeaubon ter waarde van € 15,=.

  • Bij de kraam van “ Boompjes” (Lyanne Kuipers) was kleding en allerlei accessoires zoals tassen en sjaals te koop. Bovendien heeft Lyanne Kuipers diverse prijsjes voor de bingo verzorgd.

  • “Beautysalon Amarantos” (Marieke Kajim) stond er met verzorgings- en make-up producten om te testen en te kopen, daarnaast werden er nagels gelakt. Tevens heeft Marieke Kajim voor elke deelneemster een goodiebag verzorgd.

  • Bij masseuse “Patricia Westendorf Pieters” kon een heerlijke hand- of armmassage gevraagd worden. Bovendien kon iedereen een briefje met naam in een pot doen, waaruit aan het einde van de avond een naam werd getrokken voor een gratis massage behandeling.

Martijn en Robert, de gastheren deze avond, hebben alle dames verwend met de bestelde drankjes, en hapjes. Erg leuk dat ze er waren!

 

Na het tennissen was het tijd voor de prijsuitreiking. “The Lady” van deze avond is Monique van Egmond geworden, zij ging naar huis met de “wissel-lijst” van de ladiesnight, bonbons en een fles wijn. Tweede dame deze avond is Miranda van Eijmeren geworden, zij ging ook naar huis met bonbons (iets kleiner doosje natuurlijk) en een fles wijn. De Poedelprijs ging naar Inge Wendrich, zij werd ook verrast met een fles wijn. Daarna is nog veel gelachen met een paar rondes bingo, hierbij waren ook leuke prijsjes te winnen.

 

Al met al een hele gezellig avond zoals gehoopt. Wij bedanken alle deelnemende dames, de heren achter de bar Martijn en Robert, de dames van de kraampjes voor hun gezelligheid en wie weet tot volgend jaar!

 

Jeannette, Will, Cora en Sandra.

« Terug

» Nieuws archief